Lady Gaga nevěří vlastním očím: Zlodějka, která ji podvedla, na ni podala trestní oznámení!

Lady Gaga 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. února 2023 18:29

Hvězda světového šoubyznysu Lady Gaga se nestačí divit. Stala se terčem trestního oznámení od ženy, která ji podvedla a pokusila se jí okrást!

Vše začalo před dvěma lety, kdy dvojice ozbrojených mužů unesla zpěvaččiny dva francouzské buldogy. Že šlo o promyšlenou akci dokládá i fakt, že muže, který psy venčil, tehdy pachatelé postřelili.

Oba následně skončili před soudem, a spolu s nimi i žena Jennifer McBride. Ta se sice na únosu přímo nepodílela, měla ale v plánu zpěvačku okrást. Lady Gaga totiž slíbila nálezné 500 000 dolarů tomu, kdo její psy najde. A Jennifer, která spolupracovala s únosci, je po dvou dnech přinesla na policii.

Tam si nárokovala slíbenou odměnu, kterou však nedostala. Namísto toho policie zjistila, že se s únosci zdá, a místo únosu si od soudu odnesla dvouletou podmínku za podíl na podvodu. Zdálo se, že tím případ skončil, poslední dny ale přinesly nečekaný zvrat.

Podle serveru TMZ totiž McBride podala na Lady Gagu trestní oznámení za to, že jí zmíněnou odměnu nevyplatila. Argumentuje tím, že umělkyně přislíbila, že v případě nalezení jejích psů zaplatí odměnu za jakýchkoli okolností.

Podvodnice však už nepožaduje "pouze" slíbených půl milionu dolarů. Částku trojnásobně navýšila, přičemž se ohání "klamavou reklamou". Od zpěvačky tak nyní požaduje celkem 1,5 milionu dolarů.

Témata: Lady Gaga