Miley Cyrus si vyřizuje účty ve své nové písni s jejím exmanželem

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

21. ledna 2023 17:25

V posledních dnech se stalo na hudební scéně populární vyřizování bolístek z minulosti skrze své písničky. Tento trend začala Shakira, která vydala píseň s názvem BZRP Music Sessions #53. Shakira v ní naráží na nevydařený vztah se španělským fotbalistou Gerardem Piquém. Chvíli na to jí šla ve stopách i Miley Cyrus (30) se svoji novou písní Flowers.

Že v písni naráží na svého bývalého manžela ,Liama Hemswortha, je jasné už na samém začátku, kde se zmiňuje o shořelém domě. jejich vztah měl spoustu mnoho rozchodů a opětovných návratů. V roce 2018 se nakonec vzali, ale jejich manželství skončilo už v roce 2019 po pouhých 7 měsících. 

Americká zpěvačka se v songu zmiňuje o tom, jak vše co pro ni její partner dělal, může udělat i ona sama: "Můžu sama sobě koupit květiny, napsat své jméno do písku, mluvit se sebou po celé hodiny, říkat věci kterým nerozumíš, můžu si zajít zatancovat, a můžu si podržet vlastní ruku, můžu se milovat lépe, než ty." 

Ve videoklipu k písni také svého exmanžela lehce dráždí a provokuje. Ukáže se u bazénu v bikinách, poté ve sprše v rouše Evině, a nakonec v černém saku bez podprsenky. Třešničkou na dortu bylo samotné vydání videoklipu, který zveřejnila 13. ledna, tedy v den Liamových 33. narozenin.

Flowers je první písnička z jejího nového chystaného alba Endless Summer Vacation, které plánuje vydat v březnu.

Témata: Miley Cyrus