Harry a Meghan stále v šoku: Hvězdný pár mluví o nenávisti!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2023 9:44

Princ Harry a jeho žena Meghan se v poslední době opět hlásí o pozornost, ať už v souvislosti s novým dokumentem nebo knihou. Nejen oni se přitom podle vlastního mínění stávají terčem nenávistné rétoriky.

Clarkson, známý především jako moderátor Top Gearu, se v prosincovém komentáři pustil do hvězdného páru. Dokonce poznamenal, že nemůže v noci spát a sní o tom, že Meghan půjde jednou nahá po ulicích, zatímco na ni lidé budou pokřikovat a házet na ni exkrementy. Celosvětově známý Brit pak musel přispěchat s omluvou. 

"Ve sloupku, který jsem o Meghan psal, jsem použil nevhodné přirovnání ke scéně z Hry o trůny," vysvětlil moderátor svůj záměr. "Jsem zděšen tím, kolik bolesti to způsobilo. Příště budu opatrnější," slíbil na Twitteru.

Clarkson pak v tomto týdnu na instagramu uvedl, že o Vánocích zaslal hvězdnému páru email s omluvou. Připustil, že ve svém textu nezvolil vůbec vhodný jazyk. S pochopením se ale úplně nepotkal.

Mluvčí páru uvedl, že omluva adresovaná pouze princi Harrymu dorazila 25. prosince. "Zatímco byla zveřejněna i nová veřejná omluva od pana Clarksona, zůstává tu potřeba se vyjádřit k jeho dlouhotrvajícímu psaní článků s nenávistnou rétorikou, nebezpečnými konspiračními teoriemi a misogynií," dodal zástupce dvojice podle deníku Guardian.

Témata: Princ Harry Meghan Markle