Princ Harry a propagace zvrácené ideologie: Jedou v tom s ním William a Kate?!

Král Karel III. se syny Williamem a Harrym.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2023 20:40

Brity už zase nadzvedává ze židlí princ Harry, protože se objevují úryvky z knihy Spare, která vyjde příští týden. Její zveřejnění zřejmě nebudou vyhlížet ani princ William a jeho žena Kate. Co na ně mladší ze synů krále Karla III. prozradil?

Jeden z úryvků z knihy přinesl internetový magazín Page Six. Podle Harryho tvrzení se princ William a jeho žena Kate "váleli smíchy", když ho v roce 2005 viděli oblečeného v nacistické uniformě. Harrymu bylo 20 let, když britský bulvární deník The Sun zveřejnil na titulní straně jeho fotografii v nacistické uniformě s obří svastikou na paži.

Snímek byl pořízen na večírku v kostýmech, jehož téma bylo "Domorodý a koloniální". William se ho tehdy rovněž zúčastnil a měl na sobě podomácku vyrobený převlek levharta.

Jak Harry v jedné části knihy píše, při výběru kostýmu se nemohl rozhodnout mezi dvěma: uniformou pilota a nacistickou uniformou.

"Zavolal jsem Willymu a Kate a ptal jsem se jich, co si myslí. Nacistickou uniformu, řekli," uvedl britský princ. Doma si ji zkusil, ukázal se jim a oba dva se údajně váleli smíchy.

Témata: Princ Harry Princ William Kate Middleton