Adéla Vinczeová konečně maminkou: Velké povánoční odhalení!

Adéla Vinczeová s manželem Viktorem.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. ledna 2023 14:34

Adéla Vinczeová (dříve Banášová) a její manžel opakovaně mluvili o adopci, až po Vánocích ale vyšlo najevo, že se nejhezčího možného dárku pro obveselení svých životů konečně dočkali.

Vinczeová v roce 2013 přišla o miminko během těhotenství. Až pak se provdala za současného manžela Viktora, ale nebylo jim přáno. Proto se před časem rozhodli pro adopci. Rodiči se ale pochopitelně nestali ze dne na den.

S odhalením, že se vytouženého dítěte dočkali, přišel server pluska.sk. Hvězdný pár nezapíral. "Děťátko máme doma asi měsíc. Nemůžeme o něm ale nic konkrétního prozradit," uvedla moderátorka s tím, že podepsali mlčenlivost, takže jméno, věk i pohlaví zůstávají tajemstvím.

"Dítě nám ještě oficiálně není přidělené, proto je to ještě velmi citlivé," vysvětlila Slovenka, kterou dobře znají i čeští televizní diváci. Aktuálně běží několikaměsíční lhůta, během které se musí ještě řada věcí vyřídit.

"Kdybychom si to dítě mohli vzít, až by bylo oficiálně naše, tak čekáme možná i tři čtvrtě roku. Naštěstí ty postupy na Slovensku jsou takové, že si dítě můžeme vzít na dlouhodobý návštěvní pobyt, aby si zvykalo na rodiče, protože čím dřív u nich je, tím dřív si dokáže vytvořit pouto," dodala šťastná Vinczeová.

Témata: Adéla Banášová