Slzy v rodině Michaela Jacksona: Otec krále popu umírá! Od lůžka vyhodil i vlastní děti!

Otec Michaela Jacksona, Joe 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. června 2018 14:14

Král popu Michael Jackson zemřel téměř přesně před devíti lety. Jeho rodina se teď opět velice trápí! Na pokraji smrti je teď totiž i zpěvákův otec Joe (88).

Zprávu o tom, že je na tom Joe Jackson velmi špatně, zveřejnil jeho syn a bratr legendárního zpěváka Michaela Jacksona Jermaine (63). Joe podle světových médií leží na smrtelné posteli je prý otázkou několika málo dnů, než vydechne naposledy. Lékaři mu totiž diagnostikovali blíže nespecifikovanou zákeřnou chorobu. 

V nemocnici ho před nedávnem navštívila jeho žena Katherine, chodí za ním i jeho děti a vnoučata. Jenže Joe je údajně u své postele nechce! „Nechoďte za mnou. Nechci, abyste mě takhle viděli,“ vzkázal svým potomkům.

„Je velmi křehký, už mu nezbývá moc času. Rodina musí být u jeho lůžka. To je v těchto dnech náš jediný záměr,“ cituje Jermaina server Variety. I on ale naznačil, že má rodina problém se k otci dostat. „Nikdo neví, co se děje. Neměli bychom prosit o to, abychom mohli vidět svého otce – zvláště v takovém okamžiku.“

Joe navíc údajně zakázal doktorům zveřejnit jeho zdravotní dokumentaci. Přístup k informacím tak nemá ani jeho rodina!. „Bolí nás to. Nikdo nám nechce říct, co se děje. Dokonce ani doktor. I moje matka je znepokojená,“ přiznal Jermaine Jackson.

Témata: Joe Jackson Michael Jackson