Senzace na Slovensku: Do tamní obdoby StarDance míří světoznámá hvězda!

Mario Cimarro

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. prosince 2022 15:22

Britská taneční šou Dancing with the Stars patří mezi nejpopulárnější zábavní pořady světa. Ať už ji známe v tuzemsku jako StarDance nebo na Slovensku pod názvem Let's Dance, vždy platí, že se televize snaží angažovat co nejpopulárnější osobnosti, které se představí na tanečním parketu. A našim sousedům se nyní podařil skutečně mistrovský kousek.

Na Slovensku odstartuje na jaře osmá řada světoznámé taneční šou, kterou tamní diváci znají jako Let's Dance. není přitom bez zajímavosti, že některé porotce pořad sdílí s českou obdobou StarDance. Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík se objevili jak na obrazovkách české, tak i slovenské televize.

Televize Markíza začala před několika dny oznamovat první jména celebrit, které se objeví v nadcházející řadě. A jedno jméno nade všemi skutečně vyniká. Jde totiž o světoznámou hereckou hvězdu.

Osmé řady se zúčastní mexický herec Mario Cimarro, který je znám nejen jako snoubenec slovenské missky Bronislavy Gregušové, ale především jako hvězda zahraničních telenovel.

České divačky ho mohou znát například z telenovel Divoká kočka, Plameny vášně nebo Skrytá vášeň, střihnul si ale nezapomenutelné role i v dalších seriálech, které se na obrazovky českých televizí nedostaly.

Témata: Mario Cimarro