Bad Bunny dostal netradiční žádost. Přímo od prezidenta!

Bad Bunny

Autor: ČTK

28. prosince 2022 15:10

Mexický prezident Andrés Manuel López Obrador poprosil celosvětově známého portorického zpěváka Bad Bunnyho, aby uspořádal v Mexiku koncert zadarmo!

Na koncert Bad Bunnyho se na začátku měsíce nedostaly tisíce lidí, protože měli koupené zfalšované duplicitní vstupenky. Hudebník by tak podle Lópeze Obradora mohl obětem podvodu prokázat solidaritu.

"Vím, že Bad Bunny je určitě přetížený a unavený, protože hodně pracuje, ale prosím ho, aby alespoň zvážil možnost zahrát na náměstí Zócalo (v mexickém hlavním městě)," uvedl Obrador a dodal, že by se ale jednalo o neplacenou spolupráci.

Přestože by Mexiko umělci nemohlo podle Obradora zaplatit, na náměstí by podle něj zajistilo hudebníkovi alespoň zvukový systém, světla, pódium a dokonce i zip line (lanový skluz). Mexický prezident také řekl, že bylo smutné vidět tolik mladých lidí, kteří se na koncert nedostali, protože jim byly prodané zfalšované lístky.

Mexický Ticketmaster, který vstupenky na koncert Bad Bunnyho prodával, sdělil, že o představení byl velký zájem, ale popřel, že by prodával lístky navíc. Společnost uvedla, že lístky si chtělo pořídit 4,5 milionu lidí, k prodeji společnost ale nabízela jen 120.000 míst.

Témata: Bad Bunny