Axl Rose na koncertě Guns N'Roses zranil fanynku! Místo omluvy ji zkritizoval!

Skupina Guns N' Roses

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. prosince 2022 19:49

Australanka Rebecca Howe prožila koncert, na který zřejmě nikdy nezapomene. Zranil ji sám zpěvák její oblíbené skupiny Guns N'Roses!

Když mířila na koncert své oblíbené kapely, zřejmě Rebecca Howe ani netušila, že z něj odejde otřesená a zkrvavená. Ve chvíli, kdy skupina dohrála píseň Take Me Down To Paradise City, zpěvák Axl hodil do davu mikrofon a zvedl ruce nad hlavu.

Tehdy ale zřejmě ještě netušil, co tím způsobil. Mikrofonem totiž zasáhl mladou ženu rovnou do obličeje, "Byla jsem v šoku a měla jsem problém s dechem. Myslela jsem jen na to, co se stalo s mou tváří. Z nosu mi kapala krev," uvedla pro média žena.

Případ se rozhodla medializovat, protože se bojí, aby podobně neskončili návštěvníci jiných koncertů kapely. K celé situaci se ale nakonec vyjádřil i sám zpěvák.

"Doneslo se ke mě, že po našem koncertu měl být jeden z fanoušků zraněný, poté, co jsem tradičně hodil svůj mikrofon do davu. Pokud je to pravda, samozřejmě jsem nikomu nechtěl ublížit," uvedl.

"Jelikož to na našich koncertech takto děláme 30 let, tak jsem očekával, že to fanoušci vědí a budou opatrní. Bohužel najdou se jedinci, kteří se z vlastních důvodů rozhodli z tohoto udělat něco negativního a nezodpovědného. Doufáme, že veřejnost a fanoušci pochopí, že to se někdy stává," dodal poněkud překvapivě.

Následně místo omluvy uvedl, že od házení mikrofonu mezi fanoušky upustí a tuto tradici už opakovat nebude. 

Témata: Skupina Guns N' Roses