Fotbalista Varnsdorfu Dordič údajně hrozil nožem trenérovi, skončil na policii

Bojan Dordič

Autor: ČTK

26. října 2022 18:10

Fotbalista druholigového Varnsdorfu Bojan Dordič na úterním tréninku ohrožoval nožem trenéra brankářů Radka Porcala.

Uvedl to iSport.cz s tím, že osmadvacetiletého ofenzivního hráče zadržela policie a srbský rodák s bosenským pasem strávil noc v cele předběžného zadržení.

Podle zdroje serveru Dordič nožem trenérovi gólmanů vyhrožoval, ale k fyzickému napadení nedošlo. "Nechci to komentovat, každopádně jeho návrat do týmu nepřipadá v úvahu. Hodně mě to zklamalo," řekl iSportu šéf varnsdorfského klubu Vlastimil Gabriel. Informaci o případu potvrdila serveru Eliška Kubíčková, tisková mluvčí policie v Děčíně, pod kterou spadá varnsdorfská pobočka.

"Krátce po desáté hodině dopoledne, po předchozí slovní a fyzické roztržce mezi jedním z fotbalistů a trenérem, mělo údajně dojít ze strany hráče k ohrožování trenéra nožem," sdělila dnes ČTK Kubíčková. Přivolaní policisté podezřelého muže na místě zadrželi a následně umístili do policejní cely, řekla. "Okolnosti celého případu jsou předmětem prověřování. S ohledem na počáteční stadium prověřování a probíhající úkony nemůžeme sdělit bližší informace," dodala mluvčí.

Témata: Bojan Dordič