William, Harry, Kate a Meghan udělali něco, co nikdo nečekal!

Kate, William, Harry a Meghan 3

Autor: ČTK

10. září 2022 19:58

Princ William se společně s bratrem Harrym a manželkami Kate a Meghan dnes objevili na veřejnosti před hradem Windsor. Společně si prohlédli květiny a vzkazy, které tam nosí lidé po úmrtí královny Alžběty II.

Je všeobecně známo, že jejich vztah není nejlepší. Ačkoliv jsou princ Harry s manželkou Meghan v Británii už několik dní, původně se se svým bratrem a vévodkyní Kate ani setkat neměli. Smrt královny ale vše změnila.

A některé věci více, než by kdo čekal. Všichni čtyři se totiž dnes ukázali na veřejnosti společně, když si prohlédli květiny a vzkazy, které tam nosí lidé po úmrtí Alžběty II.

Za touto nevídanou událostí stojí William, který převedl do reality svá slova vyřčená v dnešním prohlášení. Bratra Harryho a jeho manželku Meghan pozval, aby společně vyšli před hrad Windsor.

V prvním prohlášení princ William slíbil, že památku své babičky uctí tak, že nového krále Karla III. podpoří jak jen bude moci. Bude trvat nějakou dobu, než dokážu přijmout fakt, že královna už skutečně není mezi námi, ale zármutek je důkazem citů, které jsme všichni k Alžbětě II. chovali, napsal na Instagramu.

"Přišel jsem o babičku. Ale i když truchlím nad její ztrátou, cítím zároveň neuvěřitelnou vděčnost... Byla po mém boku v mých nejšťastnějších chvílích. A stála mi po boku i v těch nejsmutnějších dnech. Věděl jsem, že tenhle den jednou přijde, ale bude chvíli trvat, než si uvědomím, že život bez babičky už opravdu nastal," dodal.

"Děkuji za laskavost, kterou prokazovala mojí rodině i mně. A děkuji jí i jménem celé své generace, protože nám byla vzorem svou službou a důstojností ve veřejném životě," uvedl také.

Témata: Princ Harry Princ William Meghan Markle Vévodkyně Kate