Zuzana Plačková porodila!

Zuzana Plačková s manželem. 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. září 2022 19:38

Královna slovenského instagramu Zuzana Plačková porodila! Na svět přivedla chlapce jménem Dion, což není v tuzemských ani slovenských končinách běžné jméno, ačkoliv ve světě se vcelku běžně užívá.

Radostnou novinu influencerka oznámila na Instagramu. "Konečně jsme všichni spolu," napsala a přiložila výstižné video z porodnice.

Plačková se loni v září dostala do pořádných problémů, když během rozsáhlé razie skončila v péči policistů. V cele předběžného zadržení tehdy skončilo celkem deset lidí.

Od té doby jí média věnují výraznější pozornost a narušila jí také plány s oznámením těhotenství. "Bohužel, naše radostná zpráva se do úst nesprávných lidí, tak jsem nucená to dát ven dřív, než jsem chtěla, protože mě začali kontaktovat média s tím, že dostala už víckrát upozornění na můj stav," napsala na sociální síti letos na jaře.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova)

Radostnou novinkou se proto pochlubila na Instagramu a mezi prvními gratulanty nechyběla moderátorka Jasmina Alagič, manželka rappera Rytmuse.

Na takzvaném baby shower pak prozradila informace o svém potomkovi. Prostor, kde se akce konala, v jednu chvíli pohltila modrá barva, a bylo tedy jasné, že bude mít se svým manželem syna. Jméno Dion pak oznámila na Instagramu.

Témata: Zuzana Plačková