Rozchod skrze dopis i cizí dítě? Sylvester Stallone a Jennifer Flavin zažili turbulentní chvíle!

Sylvester Stallone 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2022 16:53

Jak v posledních dnech stars24.cz informoval, herec Sylvester Stallone a jeho žena Jennifer Flavin se rozvádí. Po 25 letech manželství tak manželství končí. Zpočátku přitom mohl jejich vztah vypadat jako z pohádky, krátce na to ale mezi partnery objevily začaly vážné problémy a dokonce se i rozešli!

První spekulace o rozvodu se vyrojily poté, co si slavný herec nechal přetetovat na pravém rameni podobiznu své nádherné polovičky. Kresbu si nechal předělat a namísto manželky Jennifer tam dnes má vytetovaného svého psa Butkuse, který s ním účinkoval v některých filmech. 

Mluvčí Stallona ještě v týdnu tvrdil, že je mezi manželi vše v pořádku. Uvedl, že herec chtěl obnovit své tetování, ale bylo neopravitelné a tak se muselo předělat. Dodala také, že spolu manželé dokonce natáčí vlastní reality show. Jak se ale nakonec ukázalo, tak pár jde skutečně od sebe.

"S lítostí oznamuji, že po 25 letech manželství jsem požádala o rozvod se svým manželem Sylvesterem Stallonem. I když už nebudeme manželé, vždy si budu vážit více než 30letého vztahu, který jsme sdíleli, a vím, že jsme oba oddaní našim krásným dcerám," řekla hercova manželka časopisu People.

Stejný magazín nyní připomíná, jak to vlastně s jejich seznámením bylo. Když se oba poznali, Jennifer byla teprve 19letá dívka. Se svým přítelem tehdy navštívila Hollywood a Stallona poprvé potkala v restauraci v Beverly Hills.

Jemu už bylo v té době něco přes 40 let a měl za sebou dvě manželství, navíc byl už tehdy otcem dvou synů, které měl se svou první manželkou Sashou Czack.

Na veřejnosti se spolu poprvé objevili na galavečeru v Los Angeles v roce 1990. 14. března 1994 se ale rozešli. Stallone jí tehdy přes FedEx poslal šestistránkový dopis, v němž jejich téměř šest let trvající románek ukončil.

Pravý důvod, proč ji Stallone opustil, se ale dozvěděla až o několik dní později, když od svého agenta v modelingové agentuře Elite zjistila, že Stallone měl poměr se supermodelkou Janice Dickinsonovou.

V únoru porodila Dickinson holčičku, o níž se všeobecně říkalo, že je Stallonova. To Jennifer srazilo na kolena. Herec ale pomocí testu otcovství zjistil, že není biologickým otcem holčičky, a svůj vztah se supermodelkou okamžitě ukončil.

Jennifer mu proto dala druhou šanci, která se tentokrát proměnila ve svatbu. Ta proběhla v roce 1997 v Londýně.

Témata: Sylvester Stallone