Potvrzeno! Komedie Pravá blondýna bude mít pokračování!

Reese Witherspoon 8

Autor: Lelková, stars24.cz

9. června 2018 12:30

Romantická komedie Pravá blondýna měla poprvé premiéru v kinech v roce 2001. A možná protože představitelka blondýny Reese Whiterspoon (42) na svůj věk vypadá stále mladě, oznámila velký comeback!

Slavná blondýna se do kin vrátí v roce 2020 jako Ell Woods v pokračování úspěšného filmu. Tentokrát to bude již třetí díl chytré blondýny, která vystudovala práva na Harvardu. I když je Reese známá především z tohoto filmu, natočila i dalších mnoho úspěšných filmů.

Zahrála si roli v drama Walk the Line, která jí dokonce zajistila Oscara. Známou tváří se stala i v novým seriálu Sedmilhářky podle stejnojmenné knihy. Nebo ve filmu Divočina. Třpytivé bikiny ale oblékla jenom ve filmu Pravá blondýna.

Ty Reese oprášila a oblékla se do nich i jako čtyřicátnice a trojnásobná matka. Herečka radostnou zprávu oznámila na svém Instagramu s videem, k němuž napsala „Je to pravda,” A přidala hastag LegallyBlonde3.

V současné době natáčí druhou řadu televizní série Sedmilhářky a hned po jejím dokončení by se ráda vrhla na další Pravou blondýnu. Pokud tedy vše půjde podle plánu v kinech ji uvidíme příští rok.

Témata: Reese Witherspoon USA