Jasmina Alagič přiznala, co ji děsí. Jsem prostě hysterka, tvrdí!

Jasmina Alagič 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. srpna 2022 16:37

Moderátorka Jasmina Alagič může na první pohled působit nebojácně až neohroženě, ale i ona má své démony. Čeho se bojí natolik, až to v ní vyvolává hysterii?

Strach je přirozený pro každého živého tvora a netřeba se za něj stydět. Někdo se bojí pavouků, jiný smrti a další zase hadů. I moderátorka Jasmina Alagič je jednou věcí velmi znepokojena.

Podle serveru topky.sk se totiž bojí létání. A možná i víc, než je zdrávo. "Každý můj let je velmi nepříjemný. Já jsem asi prostě hysterka, která si i z perfektního letu na konci vyvodí, že to byla šílená turbulentní jízda," uvedla.

Její přiznání může být pro leckoho překvapivé, neboť moderátorce není cizí cestování prakticky po celém světě. Ostatně cestování miluje, o to více s Patrikem Vrbovským a jejich synkem Sanelem.

Ostatně i letos se chystá na dovolenou letecky, volno si ale naplánovala až na konec léta. Jasmina totiž opět moderuje show Česko Slovensko má talent.

Jak nám sama v rozhovoru prozradila, miluje poznávat svět, ale bojí se právě létání. „Já jsem moc ráda, že vlastně můžu takhle s mými kluky cestovat, i když se velmi bojím létání, ale s nimi se to tak nějak dá,“ otevřeně přiznala Jasmina během našeho rozhovoru na jojkařské párty.

Témata: Jasmina Alagič