Jennifer Lopez a Ben Affleck: Happyend po 20 letech od prvních zásnub!

Jennifer Lopez už se snubním prstenem v posteli.

Autor: stars24.cz, ČTK

18. července 2022 12:10

Zpěvačka Jennifer Lopez se v Las Vegas provdala za svého snoubence a hollywoodského herce Bena Afflecka, uvedla dnes agentura Reuters. Manželství uzavřeli poté, co se k sobě vrátili po 20 letech.

Pár oznámil svůj sňatek v newsletteru, který vydává Lopez. Poodhalil v něm, že letěli do pouštního města v Nevadě, kde získali povolení k sňatku. Affleck a Lopez se vzali v sobotu pozdě večer v kapli A Little White Wedding Chapel, která nabízí i uzavření sňatku z okna automobilu.

"Láska je krásná. Láska je laskavá. A ukazuje se, že láska je trpělivá. Dvacet let trpělivá. Přesně to jsme chtěli," uvedla Lopez. Pod oznámení se podepsala jako "paní Jennifer Lynn Afflecková", což podle deníku Los Angeles Times znamená, že oceňovaná zpěvačka a herečka změnila jméno.

Zástupci Afflecka a Lopez na žádost o komentář dosud neodpověděli.

Zprávy o sňatku hereckého páru se začaly šířit poté, co úřad pro okres Clark na svých webových stránkách ukázal, že dvojice získala povolení k sňatku, které bylo vyřízeno v sobotu.

Lopez zveřejnila na sociálních sítích fotografii, na níž je zachycena v posteli a má stříbrný snubní prsten.

Dvaapadesátiletá Lopez a devětačtyřicetiletý Affleck, se k sobě vrátili loni po téměř 20 letech. Letos v dubnu se zasnoubili. V roce 2002 dal Affleck Lopez velký zásnubní prsten s růžovým diamantem, ale v roce 2003 náhle zrušili svatbu a o několik měsíců později se rozešli.

Affleck se v roce 2005 oženil s Jennifer Garnerovou, s níž má tři děti. Rozvedli se v roce 2018. Lopez byla v minulosti třikrát vdaná. Se zpěvákem Marcem Anthonym byli po svatbě v roce 2004 deset let manželé a mají spolu čtrnáctiletá dvojčata.

Témata: Jennifer Lopez Ben Affleck