Herečka z Indiana Jonese týrala děti. Mlátila je a nutila jíst zvratky!

Soudy, ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. července 2022 19:04

Skotská herečka Renar Bain před sebou mohla mít zářnou kariéru. Objevila se například ve filmech Indiana Jones 5 nebo The Lost King, po skandálu, který vyšel najevo před soudem, se ale před kameru už hned tak nepostaví.

Ve filmové branži je běžné, že pouhé obvinění stačí k tomu, aby herci zničilo kariéru. Své o tom ví jak Johnny Depp, tak například i Kevin Spacey. Toto však není případ herečky Renar Bain, jejíž situace je o to horší, že byla uznána vinou.

Před kameru se proto asi už tato 44letá skotská herečka jen tak nepodívá. Mohla přitom být úspěšnou herečkou, aspoň co se vedlejších rolí týče. Namísto toho ji čekají měsíce pod dohledem úřadů.

Vyšlo totiž najevo, že herečka brutálním způsobem týrala děti. Ačkoliv server Daily Mail neuvádí, jestli šlo o její vlastní ratolesti, jedno mělo snášet týraní 8 let a druhé 4 roky.

Herečka je například nutila jíst jídlo z podlahy, nebo z talíře, do kterých se předtím jedno z dětí pozvracelo. Údajně je také surově mlátila.

Thajská herečka před soudem obvinění popřela, soud ale uvěřil výpovědi dětí a prohlásil ji za vinnou. Vězení se však vyhnula, přesto bude následující měsíce pod drobnohledem úřadů a sociálních pracovníků.

Témata: Renar Bain soudy