Ricky Martin půjde před soud! Hrozí mu 50 LET VĚZENÍ!

Ricky Martin 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2022 20:21 | Aktualizováno: 16. července 2022 21:32

Rickyho Martina netřeba představovat. Jeden z nejpopulárnějších zpěváků světa se proslavil například songem Livin 'La Vida Loca, kterým ve své době dobyl nejen Česko. Nyní má na krku obrovský údajný skandál, za který může skončit prakticky do konce života ve vězení.

Padesátiletý Ricky Martin byl svým synovcem obviněn z incestu. Jeho jednadvacetiletý synovec Dennis Yadiel Sanchez tvrdí, že měl se zpěvákem poměr, který trval sedm měsíců.

To ale není vše. Zpěvák měl svého synovce údajně i psychicky týrat a fyzicky napadat. Za to mu v Portoriku hrozí až 50 let vězení, což by při maximální sazbě a jeho věku mohlo prakticky znamenat doživotí.

Zpěvák ale všechna obvinění popírá a tvrdí, že jeho synovec potřebuje psychiatrickou pomoc. Vše si totiž údajně vymyslel. "Je to nejen nepravdivé, ale i odporné tvrzení. Doufáme, že se tento muž dočká psychiatrické pomoci, kterou nutně potřebuje," řekl podle médií zpěvák.

Soudu hodlá předložit fakta, která ho mají obvinění zbavit. Podle jeho právníka zpěvák nebyl nebyl a nikdy nebude v jakémkoliv romantickém či sexuálním vztahu se svým synovcem.

Témata: Ricky Martin