Slavná americká herečka Constance Wu přiznala pokus o sebevraždu kvůli Twitteru!

Constance Wu

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2022 16:54

Americká hollywoodská star Constance Wu měla zdánlivě nádherný život. Objevovala se po boku těch nejlepších herců a hereček, byla zařazena mezi sto nejvlivnějších lidí světa a s přítelem čekala dítě. Pak se ale vše změnilo a herečka se na tři roky stáhla z veřejného života. Nyní vysvětlila proč.

Constance Wu u nás možná nepatří mezi nejznámější herečky, přesto se proslavila ve filmech a seriálech jako Eastsiders, Zlatokopky, Šíleně bohatí Asiati nebo Na seznamu smrti.

Constance byla tak úspěšná, že ji magazín Time v roce 2017 zařadil mezi sto nejvlivnějších lidí světa. Právě její vliv ji ale nakonec dohnal až k pokusu o sebevraždu! 

Herečka to přiznala v prohlášení na Twitteru, kam se vrátila po zhruba třech letech. Ze sociální sítě odešla poté, co musela čelit vlně nenávistných komentářů za tweety, ve kterých se kriticky vyjadřovala k obnovení natáčení seriálu Fresh Off The Boat.

Ačkoliv v minulosti zářila po doku takových hvězd jako Jennifer Lopez nebo Lili Reinhart, za svá slova sklidila takové množství kritiky, až to málem neustála.

pic.twitter.com/7YScJ4Pvig

— Constance Wu (@ConstanceWu) July 14, 2022

"Cítila jsem se strašně kvůli svým slovům. Potom mi napsalo pár asijských hereckých kolegů, že jsem hanbou asijsko-americké komunity. Následně jsem začala mít pocit, že si nezasloužím žít," šokuje herečka.

"Když se na to zpětně podívám, je neuvěřitelné, že mě pár zpráv přesvědčilo vzít si život. Ale stalo se. Naštěstí mě moje kamarádka našla včas a odvezla mě na pohotovost," popisuje dále.

Dodala, že na sociálních sítích nebyla 3 roky. Bála se vrátit, protože se téměř přišla o život, ale nyní chce svůj svůj příběh sdělit světu a doufá, že pomůže někomu, kdo se ocitl v podobné situaci.

Server BBC upozornil, že Constance za její slova ocenila řada kolegů z umělecké bražne, mezi nimi například spisovatelka Ashley C. Ford, herečka Jenny Yang nebo producent Michael Skolnik.

Témata: Constance Wu