Beyoncé vstoupila na TikTok a zveřejnila na něm první video

Beyoncé 3

Autor: ČTK, stars24.cz

15. července 2022 13:15

Americká popová zpěvačka Beyoncé si otevřela účet na stále oblíbenější sociální síti TikTok. Jako své první video na ní zveřejnila kompilaci klipů, na níž jsou různí fanoušci zpěvačky a uživatelé TikToku zachyceni, jak zpívají a tančí na její nový singl Break My Soul.

Sociální síť a aplikace TikTok čínské společnosti BytDance umožňuje sdílet videa dlouhá až tři minuty. Čtyřicetiletá diva toho napoprvé využila zhruba ze třetiny, když na síť ve čtvrtek umístila zhruba minutové video se svými fanoušky. "Velice mě potěšilo, jak jste se všichni rozvlnili! Moc vám děkuji za to, jak velmi máte rádi BREAK MY SOUL!," připsala zpěvačka k videu, které je věnované hitu zveřejněnému v červnu.

@beyonce Seeing y’all release the wiggle made me so happy! Thank you so much for all the love for BREAK MY SOUL! - Love B —#RENAISSANCE #BREAKMYSOUL ♬ BREAK MY SOUL - Beyoncé

Potěšena z nové prominentní uživatelky je i samotná sociální síť. "Královna je tu," komentoval to TikTok, na němž měla Beyoncé dnes už přes 3,5 milionu sledujících.

Slavné zpěvačce má 29. července vyjít sedmé studiové album Renaissance. Její zatím poslední studiové album Lemonade vyšlo v roce 2016 a slavilo úspěch po celém světě.

Témata: Beyoncé