Vycházející seriálová hvězda Tyler Sanders nalezen mrtvý (†18)! Nyní se zjistilo, co se stalo!

Tyler Sanders

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2022 18:59

Před dvěma týdny zasáhla fanoušky amerických seriálů drtivá zpráva. V pouhých 18 letech zemřel talentovaný herec Tyler Sanders. Nyní vychází najevo, co se vlastně stalo.

Ačkoliv zatím nepatřil mezi hollywoodské star, měl naději to dotáhnout vysoko. Tyler Sanders se blýsknul například v seriálech  9-1-1: Lone Star nebo Fear the Walking Dead, jeho herecká kariéra ale nabrala tragický spád.

Herce byl totiž nalezen 16. června ve svém domě v Los Angeles mrtvý. Bližší informace o jeho smrti se dostávají na povrch až nyní, podle serveru TMZ měl být Tyler předávkován. V jeho domě našla policie drogy.

Policisty přivolali jeho kamarádi, kteří se o něj začali bát poté, co se jim neozýval. Rodina ho pohřbila v Houstonu, kde během smuteční řeči jeho otec řekl, že Tyler zemřel právě na předávkování.

Rovněž se začalo spekulovat o mladíkových depresích. Ty se u něj měly objevit poté, co skončilo natáčení epizody 9-1-1: Lone Star, ve které se objevil. Otec prý dokonce uvedl, že jeho syn nebyl nikdy šťastný.

Témata: Tyler Sanders