Britney Spears: Divoká svatba někdejší hvězdy, exmanžel ji chtěl překazit!

Britney Spears 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2022 12:02

Britney Spears je opět vdanou paní, ve čtvrtek si řekla ano se svým nynějším partnerem Samem Asgharim. Na svatbu ovšem dorazil i nezvaný host, konkrétně její bývalý manžel. Co se dělo?

Spears oznámila zásnuby loni v září, takže do toho zvládla praštit - jak se říká - do roka a do dne. Bohužel, nedávno se musela vyrovnat i s jednou smutnou zprávou, když potratila. Svatba proběhla v kalifornské metropoli Los Angeles.

Někdejší popová hvězda byla v minulosti vdaná již dvakrát, s druhým manželem Kevinem Federlinem má dokonce dvě děti. První svazek uzavřela s Jasonem Allenem Alexanderem, vydrželo jim to ovšem pouhých 55 hodin. 

Zdá se však, že Alexander se s tím nikdy tak úplně nesmířil. Právě on byl totiž nezvaným hostem na čtvrtečním obřadu, který musel být na nějaký čas přerušen, zatímco zasahovala policie. 

Exmanžel skončil v poutech, podle serveru TMZ.com na něj byl vydán příkaz k zadržení kvůli určitému incidentu z minulosti. Nyní k tomu navíc přidal další přečiny, konkrétně neoprávněné vniknutí, vandalismus a ublížení na zdraví.

Témata: Britney Spears