Shakira a Gérard Piqué SE ROZCHÁZÍ!

Zpěvačka Shakira

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. června 2022 18:24

Shakira a obránce fotbalové Barcelony Gérard Piqué oznámili, že se rozcházejí. Podle zahraničních médií to pár oznámil v prohlášení, ani jeden z nich se k celé věci více nevyjádřil.

Pětačtyřicetiletá zpěvačka, kterou proslavily hity jako Whenever, Wherever nebo Hips Don´t Lie, byla ve vztahu s o deset let mladším fotbalistou 12 let, mají spolu dva syny.

"S politováním musíme potvrdit, že se rozcházíme. Pro blaho našich dětí, které je pro nás nejvyšší prioritou, žádáme o respektování našeho soukromí," uvedl pár v prohlášení, které zveřejnili zpěvaččini právníci.

Ani zpěvačka ani fotbalista se k celé věci nevyjádřili. Mlčí na sociálních sítích a ani médiím zatím nic bližšího neřekli. Důvody konce vztahu jsou tak zatím předmětem spekulací. 

Slavný pár se spolu seznámil kolem roku 2010, když zpěvačka natáčela videoklip s fotbalovou hymnou Waka Waka pro tehdejší fotbalový šampionát v Jihoafrické republice. Nikdy se nevzali. V lednu 2013 se páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha přišel na svět o dva roky později.

Témata: Shakira