Harry a Meghan opět vyráží dech! Dostanou vlastní reality show?!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. května 2022 17:02

Princ Harry a vévodkyně Meghan po odstřižení od královských peněz musí z něčeho žít, a není proto divu že sáhli po jednom z nejlépe placených byznysů na světě - po televizi. Na povrch nyní unikají první podrobnosti toho, co se chystá.

Jak už stars24.cz informoval na začátku měsíce, americká internetová televize Netflix zrušila chystaný kreslený seriál Pearl (Perla), který měla produkovat manželka britského prince Harryho Meghan.

Seriál měl vyprávět o dobrodružstvích 12leté dívky, která se inspiruje vlivnými ženami z historie. Společnost Archewell Productions, kterou Markleová založila se svým mužem, ale kooperuje na dalších projektech, a jedním z nich má být i nová reality show.

Podrobnosti zatím nejsou známy, ale má se podle serveru Page Six jednat o dokument ve stylu celosvětově známých "Kardashianek". Server spekuluje o tom, že by se děj mohl točit okolo jejich odchodu z královské rodiny a stěhování do Ameriky.

Nejde o jediný výplod vzájemné spolupráce. Netflix například chystá i dokumentární seriál o sportovcích, kteří soutěžili v klání Invictus Games pro zraněné veterány, což je akce, kterou založil princ Harry a kvůli níž odletěl do Nizozemí.

Témata: Princ Harry Meghan Markle