Johnny Depp mi řekl, že mě může zabít, prohlásila Heardová u soudu!

Johnny Depp 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2022 12:02

Exmanželka Amber Heardová vykresluje Johnnyho Deppa jako násilníka už několik let. Není proto divu, že dělá to samé i u soudu. Co všechno prozradila ze zákulisí svého vztahu se slavným hercem?

Depp u soudu, který probíhá ve Virginii, požaduje po bývalé ženě 50 milionů dolarů kvůli článku, který jej podle jeho názoru stál lukrativní filmové role. Vypovídal jako první. Následně přišla na řadu exmanželka.

Heardová podle CBS mimo jiné prohlásila, že slavný herec byl láskou jejího života, dokonce detailně popsala, jak se do něj zamilovala. Zároveň ale poznamenala, že existovala druhá, špatná stránka jeho osobnosti.

Herečka a modelka pod přísahou uvedla, že jí Depp řekl, že ji může zabít. Při jiné příležitosti jí měl sdělit, že jedinou cestou z manželství je smrt. Kromě ní se prý s hercem dostala do potyčky i její sestra. 

Heardová se již v předchozím průběhu procesu rozešla s PR firmou, která měla na starosti komunikaci ohledně soudu. Mnozí lidé tak dospěli k názoru, že hollywoodská hvězda má ve sporu navrch. 

Témata: Johnny Depp Amber Heard soudy