Cristiano Ronaldo uctil dojemným gestem zesnulého syna!

Cristiano Ronaldo 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2022 13:44

Ronaldo v pondělí večer šokoval fanoušky, když zveřejnil tragickou zprávu. Pár byl v očekávání narození dvojčat, a zatímco děvčátko je na světě, chlapec porod nepřežil. Od té doby se dočkal nejednoho krásného gesta fanoušků, ale sám i jedno učinil.

"Chlapečku, jsi náš anděl. Budeme tě navždy milovat," vzkázali Ronaldo a jeho partnerka a poděkovali lékařům a sestřičkám za péči v těchto těžkých chvílích.

Fotbalový svět následně Ronalda, kterého potkala v osobním životě velká tragédie, podpořil až nevídaně. Nejvíce se to projevilo na Anfield Road, stadionu úhlavního rivala Manchesteru United, kde portugalský fotbalista působí.

Manchester United totiž v úterý nastoupil na hřišti Liverpoolu, pochopitelně bez Ronalda, který se v těžkých chvílích snaží být oporou své ženě. Dočkalo se jim ovšem podpory od fanoušků obou táborů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Během vzájemného zápasu lidé na Anfield Road povstali a potleskem podpořili portugalského fotbalistu a jeho rodinu. Stalo se tak v sedmé minutě, protože právě tohle číslo nosí legendární hráč na dresu.

Následně i on sám uctil svého syna. Krátce poté, co vstřelil při sobotním utkání Manchesteru United s Arsenalem svůj stý gól, ukázal prstem na oblohu a vzdal mu hold.

Jedinečný okamžik se povedlo zachytit fotografům a Ronaldo snímek nasdílel na svém instagramu, zcela beze slov.

Témata: Cristiano Ronaldo