Princ Harry si těsně před svatbou volal se svou ex! O čem spolu mluvili?

Princ Harry 11

Autor: Lelková, stars24.cz

27. května 2018 10:59

Většina lidí na svou veselku nezve své expartnery, protože to zrovna není nejlepší nápad a nikdy nevíte co se může ze závisti stát. Princ Harry (33) si ale na svou svatbu s Meghan Markle (36) pozval hned dvě bývalé lásky. Jedna z nich to dokonce nevzala nejlépe, a vyšlo napovrch, že si ještě před svatbou volali. Co tedy bylo předmětem jejich hovoru?

Někdejší láska prince Harryho Chelsy Davy (32) se na svatbě netvářila zrovna nadšeně. Do kaple sv. Jiří zavítala sama a při pohledu na zamilovaného Harryho to nebyl zřejmě příjemný pocit. Dokonce se na sociálních sítích stala předmětem posměchu kvůli jejímu výrazu.

Nyní se ukázalo, že pro blondýnu to byl opravdu psychicky náročný den. Těsně před svatbou si s princem Harrym volala. „Byl to jejich poslední telefonát, telefon na rozloučenou, kde si oba uvědomili, že Harry už se posunul dál,“ uvedl pro Vanity Fair rodinný známý. „Chelsy byla ohledně toho všeho dost dojatá, dokonce plakala a málem na tu svatbu vůbec nešla. Nakonec ale šla a slíbila Harrymu, že se nebude snažit narušovat párty,“ dodal zdroj. Na soukromý večírek ale Davy nakonec nešla, aby ještě neztropila nějakou žárlivou scénu.

Na královskou svatbu dorazila ještě jedna expřítelkyně prince Harryho, a to Cressidia Bonas (29), se kterou si Davy i chvilku povídala. Na samotný obřad ale seděla sama a jen tak zadržela slzy. Dvojici s Harrym přeci jenom tvořila dlouhých 7 let, od roku 2003 až 2010. Po rozchodu z nich byli přátelé, a dokonce se spolu zúčastnili svatby Harryho bratra Williama (35).

Témata: Princ Harry Královská svatba Chelsy Davy