Morgan Freeman promluvil! Tohle je jeho reakce na obvinění z obtěžování!

Morgan Freeman 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. května 2018 14:58

Slavného amerického herce Morgana Freemana nařklo několik žen z nevhodného chování včetně nepatřičných dotyků či komentářů. Sám herec ale tvrdí, že si není vědom toho, že by dělal něco špatného.

Televize CNN ve čtvrtek přinesla výpovědi 16 žen, z nichž osm uvedlo, že se staly přímými oběťmi sexuálního obtěžování ze strany hollywodského herce, jiné si stěžovaly "pouze" na Freemanovo nevhodné chování.

Nezávisle na sobě všechny ženy popisovaly společné vzorce jeho chování na natáčení, při propagaci jeho filmů a v produkční společnosti Revelations Entertainment.

Jedna z nich například tvrdila, že s Freemanem pracovala sedm měsíců, během kterých musela snášet narážky a obtěžování z jeho strany. Prý se jí také nevhodně dotýkal a měl takřka denně narážky na její postavu a oblečení.

Freeman ale tvrdí, že nic z toho nedělal s úmyslem někomu ublížit. "Každý, kdo mě zná nebo se mnou pracoval, ví, že nejsem někdo, kdo by schválně ostatní urážel," uvedl Freeman v prohlášení, které zveřejnila televize CNN.

"Omlouvám se každému, kdo se cítil nepříjemně či nerespektovaně. Dopustit se toho, aby se ženy cítily nepříjemně, nikdy nebylo mým záměrem," dodal slavný herec.

Osmdesátiletý Freeman je jednou z největších hvězd v Hollywoodu a na obrazovkách se pohybuje téměř padesát let. V průběhu kariéry získal Oscara za nejlepší herecký výkon v roce 2004 a další čtyři nominace, které neproměnil.

Témata: Morgan Freeman