Odhaleno! Co si Meghan a Harry šeptali u oltáře?

Princ Harry a Meghan Markle 16

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. května 2018 20:55

Královská svatba mezi Meghan Markleovou a princem Harrym, jež se odehrála tuto sobotu patřila k nejsledovanějším společenským událostem tohoto roku. Svatba byla v médiích rozebírána dlouho dopředu a velké popularitě se těší ještě dnes, dva dny poté.

Svět oblétlo video s excentrickým americkým kazatelem, dámy se pokochaly nad svatebními šaty novopečené vévodkyně ze Sussexu a extravagantními klobouky přítomných dam. Přesto ale některé věci zůstaly veřejnosti ukryty.

Například se dosud nevědělo, co si Meghan a Harry šeptali v katedrále, co si říkali když po obřadu zdravili dav přítomných nebo o čem mluvili, když z obřadu odjížděli kočárem. I toto tajemství už padlo. Odbornice na odezírání za rtů Tina Lanninová vše rozluštila pro britskou BBC.

Co například říkal princ Harry v momentě, kdy mu jeho otec princ z Walesu přivedl k oltáři budoucí manželku? Nejdříve svém otci poděkoval a pak pronesl ke své snoubence:"Vypadáš nádherně. Absolutně okouzlující.".

Když obřad skončil a novomanželé vyšli před katedrálu, vítal je nadšený dav dalších svatebních hostů. "Políbíme se?" zeptala se Meghan svého novomanžela, načež si dali svatební polibek, který dav doprovodil jásotem a potleskem.

Jak se Meghan její svatební den líbil? O první dojmy se se svým manžele podělila již v kočáře. "Bylo to velmi zábavné" pronesla směrem ke svému muži americká herečka Markleová.

Témata: Královská svatba Meghan Markle Princ Harry