Ed Sheeran dobývá svět! Domů si odnesl skoro všechny ceny!

Ed Sheeran

Autor: ČTK, stars24.cz

21. května 2018 10:01

Britský popový zpěvák Ed Sheeran získal čtyři ceny letošního ročníku hudebních cen amerického časopisu Billboard včetně nejlepšího umělce. Cenu cenu "ikony" hudebního světa převzala Janet Jacksonová, nejmladší členka slavné Jacksonovy rodiny. Nejlepším albem se stalo Damn Kendricka Lamara.

Slavnostní večer vzdal hold obětem střelby v Texasu a na Floridě. Dojatá moderátorka Kelly Clarksonová vyzvala publikum a svět, aby se snažil víc takovým tragédiím zabránit.

Řekla, že byla požádána, aby držela minutu ticha, ale místo toho zvolila akci... "Opět truchlíme nad dalšími dětmi, které zemřely, z minut ticha jsem zoufalá... nefungují," prohlásila.

Zpěváci Shawn Mendes a Khalid zazpívali se sborem střední školy Marjory Stonemanové Douglasové, kde bylo zastřeleno 17 lidí.

Janet Jacksonová pak pak předvedla energickou show a svůj projev využila k tom, aby ocenila silné ženy, které se nenechají zneužívat a manipulovat sebou.

Nejlepším zpěvákem byl vyhlášen rovněž Ed Sheeran, který se však slavnostního večera nezúčastnil, nejlepší zpěvačkou se stala Taylor Swiftová a skupinou Imagine Dragons.

Témata: Ed Sheeran