Nepřišel na svatbu! Tohle vzkázal otec Meghan novomanželům!

Thomas Markle se svou dcerou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. května 2018 16:05

Otec americké herečky Meghan Markleové, který se dnešního svatebního obřadu ve Windsoru nezúčastnil, popřál novomanželům, ať je provází láska a štěstí. Informoval o tom bulvární server TMZ. Třiasedmdesátiletý Thomas Markle do Británie nedorazil ze zdravotních důvodů, v týdnu podstoupil operaci srdce. Kolem jeho účasti panovaly několik dní pochybnosti, chvíli to dokonce vypadalo, že dorazí.

"Moje holčička vypadá krásně a velmi šťastně," uvedl Markle poté, co obřad sledoval doma v Kalifornii. "Přál bych si tam být," dodal s tím, že novomanželům přeje hodně lásky a štěstí.

Zmatky kolem účasti Thomase Marklea na svatbě vypukly v pondělí a podle britského tisku začaly zastiňovat svatbu samou. Markle už na začátku týdne serveru TMZ sdělil, že na obřad nepřijede, protože před týdnem utrpěl infarkt a protože nechce svou dceru či královskou rodinu uvést do rozpaků po skandálu kolem svých nedávno zveřejněných fotografií. Vyšlo totiž najevo, že je nepořídil dotěrný paparazzi, ale že byly po domluvě s otcem Harryho snoubenky zinscenované. Za fotografování Markle dostal zaplaceno.

Kensingtonský palác v pondělí vydal prohlášení, ve kterém vyzval veřejnost, aby "své pochopení a respekt rozšířila v této obtížné situaci i na pana Marklea".

Témata: Meghan Markle Thomas Markle Královská svatba