Luxus za miliony? Snubní prsteny prince Harryho a Meghan Markle jsou z platiny a waleského zlata!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové

Autor: Lelková, stars24.cz

19. května 2018 13:42 | Aktualizováno: 19. května 2018 14:50

Snubní prsten Meghan Markle (36) je vyroben z waleského zlata, které ji věnovala královna Alžběta II., prsten prince Harry (33) je vyroben z platiny s povrchovou texturou. Oba prsteny byly vyrobeny firmou Cleave.

Kensingtonský palác uvedl: „Princ Harry a paní Meghan Markle si vybrali společnost Cleave, která jim vyrobila svatební prsteny. Prsteny budou odvezeny do kaple sv. Jiří v den svatby, kam je dopraví vévoda z Cambridge ve funkci Nejlepší muž."

Královské nevěsty mají tradiční snubní prsteny vyrobené ze zlatých nuget z dolu Clogau St David v Bontddu v severním Walesu. Cleave a společnost jsou oficiálními královskými klenotníky založenými v Buckinghamském paláci. Podle britského deníku Daily Mail. 

Prsten má 24 karátů, což je o několik více než má standardní 18karátové zlato a navíc na něm bude vyobrazen waleský drak.

Stejná společnost také navrhla zásnubní prsten Meghan Markle za pomoci prince Harryho, který požádal, aby prsten zdobil diamant z Botswany, který patřil do kolekce princezny Diany.

Témata: Královská svatba Princ Harry Meghan Markle