Adele oklamala fanoušky? Zrušila koncertní turné kvůli covidu, zřejmě si to ale vymyslela!

Adele 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. ledna 2022 18:38

Britská popová zpěvačka Adele odložila 24denní koncertní sérii v Las Vegas několik hodin před jejím začátkem. Jako důvod uvedla zpoždění příprav způsobená pandemií covidu-19 a nákazu přímo ve svém štábu. Nyní se ale ukazuje, že je to možná výmysl.

Třiatřicetiletá zpěvačka, která se pravidelně umisťuje na předních příčkách hitparád, uvedla, že je "zdrcená". Fanouškům slíbila, že koncerty přeloží na jiné datum. "Je mi to moc líto, ale moje show není připravená," vzkázala Adele se slzami v očích svým příznivcům na sociálních sítích.

"Ze všech sil jsme se snažili, abychom to dali včas dohromady a bylo to pro vás dost dobré, ale naprosto nás zničilo zpoždění dodávek a covid-19," řekla. Dodala, že polovina jejího týmu se nemocí nakazila.

Adele se také omluvila fanouškům, kteří již dorazili do Las Vegas. "Omlouvám se, je to na poslední chvíli. Jsem strašně naštvaná. Je mi to opravdu trapné a moc se omlouvám všem, kteří opět cestovali," prohlásila hudebnice.

Mnoho fanoušků ji na sociálních sítích podpořilo. Řekli, že to bylo správné rozhodnutí, a popřáli jí i jejímu týmu hodně štěstí. Některým však hrozí, že přijdou o stovky dolarů z rezervací letenek a hotelů.

Jak se ale nyní ukazuje, covid byl možná pouhá zástěrka. Britská média přišla s informací, že skutečným důvodem zrušení turné jsou problémy s rekvizitami. Zpěvačka si údajně navymýšlela těžce realizovatelné věci.

Chtěla prý například naplnit nádrž vodou, poté by byla vyzvednuta do výšky jeřábovým mechanismem, čímž by dosáhla iluze chůze po vodě. Když ale viděla návrhy kulis, nelíbily se jí a odmítla vystoupit. Následně měly v týmu vznikat hádky.

Témata: Adele