Alec Baldwin po tragickém incidentu promluvil o konci kariéry!

Alec Baldwin 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

1. ledna 2022 13:58

Americký herec Alec Baldwin v rozhovoru se stanicí ABC prohlásil, že se necítí být zodpovědný za úmrtí kameramanky Halyny Hutchinsové. Přiznal ale, že by to mohl být konec jeho kariéry!

Dva členové štábu již podali civilní žalobu na Baldwina a další členy produkce, které obviňují z nedbalosti a zavedení laxních bezpečnostních opatření na místě natáčení. Herec však v rozhovoru poznamenal, že "vůbec nepozoroval jakékoliv problémy s bezpečností" v čase, který tam strávil. Vyšetřovatelé však již dříve uvedli, že při natáčení panovala "určitá ledabylost" při nakládání se zbraněmi.

Velká pozornost se v kauze soustředí na Hannu Gutierezzovou-Reedovou, která jako zbrojířka natáčení měla na starosti zbraně a jejich bezpečnost. Její právník ale řekl, že ona ostrý náboj do zbraně nedala a že podle jejich názoru šlo o sabotáž. Prohlásil rovněž, že někdo manipuloval s místem činu před příjezdem policie a že cílem tohoto jednání je dostat Gutierrezovou-Reedovou neprávem za mříže.

Baldwin řekl, že je po incidentu emocionálně zničený a špatně spí. Na otázku, zda by neštěstí mohlo být koncem jeho herecké kariéry řekl: "Mohlo by být." Podotkl, že měl nasmlouvané natáčení dalšího filmu. "Ale řekl jsem si: Chce se mi po tomhle nějak moc pracovat?"

Témata: Alec Baldwin