Princ William a vévodkyně Kate: Nové informace o vánoční fotce rodiny!

Princ William a vévodkyně Kate zveřejnili fotku celé rodiny.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

12. prosince 2021 20:42

Vánoce se neúprosně blíží, dělí nás od nich už jen necelé dva týdny. Členové britské královské rodiny tak zveřejňují fotografie určené pro vánoční přání. Co se ví o snímku, který zvolili William a Kate?

Jak jsme informovali, princ William a jeho žena Kate v týdnu ukázali rodinnou fotografii, kterou zvolili pro letošní vánoční přání. Podle BBC byla pořízena během cesty do Jordánska a vznikla kdesi v pouštní krajině

Vévodkyně z Cambridge je oblečená v dlouhých letních šatech v khaki barvě a šaty má i princezna Charlotte. Následník trůnu má na sobě stejně jako princové George a Louis šortky a tričko s límečkem. Kdo fotografii pořídil, William a Kate neuvedli, není ani jasné, kdy přesně vznikla.

Loni pro fotografii určenou jako vánoční přání společně pózovali na balíku slámy před hromadou dřeva ve svém venkovském sídle v hrabství Norfolk.

Snímek, který poslouží jako vánoční přání, zveřejnili také následník trůnu princ Charles s manželkou Camillou. Fotograf Sam Hussein je zachytil v červnu na dostizích v Ascotu. Charles, který má na hlavě cylindr a na obličeji roušku, pomáhá Camille nasadit její roušku barevně sladěnou se světlými šaty.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr) Král Charles III. (Karel III.)