Nové informace o královské svatbě odhaleny!

Fanoušci Meghan Markle 9

Autor: Lelková, stars24.cz

4. května 2018 21:38

Britský princ Harry (33) a jeho nastávající Meghan Markle (36) zveřejnili nové detaily ohledně jejich svatby, která se koná 19.května na hradě Windsor. Informace se týkají Meghaniny rodiny, ale i rozhodnutích prince Harryho.

Přes všechny spekulace, že na svatbu nedorazí Meghaniny rodiče, její matka Doria Ragland a otec Thomas Markle svou účast potvrdili! Ačkoliv se rozvedli, když byla ještě Meghan malá, každým dnem by měli oba dorazit do Londýna a seznámit se s královskou rodinou prince Harryho včetně královny Alžběty II., informoval o tom server CNN.

Také se potvrdilo, že tradici spát odděleně den před svatbou, Meghan a Harry rozhodně chtějí dodržet. Meghan tak bude spát v hotel poblíž hradu Windsor. Ráno onoho dne „D“ bude Meghan se svou matkou odvezena do kaple dřív než ji ve dvanáct hodin místního času, odvede otec k oltáři. „Meghan je velmi potěšena, že má své rodiče vedle sebe v této důležité a šťastné příležitosti,“ uvedl server CNN. Velmi nečekané rozhodnutí udělala Meghan ohledně svých družiček. Rozhodla se nemít žádnou družičku! „Má velmi blízké přátelé a nechtěla si vybrat jednu nad druhou,“ prozradil tajemník prince Harryho.

Kromě Meghan udělal i princ Harry nečekané, ale zároveň velmi hezké gesto, vůči své zesnulé matce princezně Dianě. Na svatbu pozval všechny tři sourozence své matky, a její nejstarší sestra Lady Jane Fellowes bude mít i příležitost přednést svůj projev. Na líbánky se královský pár rozhodl odjed až po týdnu své svatby, ne hned po obřadu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Fanoušci Meghan Markle Královna Alžběta II. Královská svatba