Snaha o zbavení se vzpomínek? Zuzana Plačková se uchýlila k neobvyklému kroku!

Zuzana Plačková s manželem. 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. listopadu 2021 12:13

Influencerka Zuzana Plačková, která byla zadržena policií v souvislosti s údajným obchodováním s drogami, se rozhodla pro neobvyklý krok. Prodává totiž oblečení, které měla v době zásahu elitního útvaru NAKA.

Plačková strávila několik dní v cele předběžného zadržení a celou dobu byla oblečená v drahém outfitu, ve kterém ji policisté zadrželi. Podle slovenských médií si například skrývala tvář pod kloboučkem Dior za 790 eur, měla tenisky Balenciaga za cca 650 eur a nebo bundu z nové limitované kolekce značky Louis Vuitton za až 4500 eur.

Podle serveru topky.sk celý její outfit dosahoval hodnoty téměř 6500 eur, tedy necelých 165 tisíc korun. A právě předmětnou bundu se nyní influencerka rozhodla prodat. Což je velmi neobvyklé.

"Tento krok je o to více šokující, že Zuzana své oblečení nemá ve zvyku prodávat. Když fanoušci projevili zájem o koupi věcí, které vyřadila při stěhování, influencerka se vyjádřila, že těmito luxusními kousky obdaruje někoho ze svých blízkých nebo oblečení poputuje tam, kde si jej lidé nemohou dovolit," píše server.

Nyní je tomu jinak a lze se jen domnívat, jestli je za tímto krokem snaha o zbavení se negativních vzpomínek na tento kousek oblečení, jak sama Plačková tvrdí ve videu na instagramu, či něco zcela jiného.

Témata: Zuzana Plačková