Nevídané! Princ Harry a jeho nastávající mají vlastní kolekci bonbonů!

Bonbóny s hlavou prince Harryho a Meghan Markle 10

Autor: Lelková, stars24.cz

4. května 2018 18:40

Královská svatba prince Harryho (33) a herečky Meghan Markle (36) se kvapem blíží. Již 19. května si řeknou své „ano,“ na hradě Windsor. Britové jako už tradičně šílí po všem co tento krásný pár připomíná, a tentokrát vymysleli něco opravdu šíleného.

Nejen, že si v obchodě se suvenýry mohou turisté koupit papírové hlavy královské rodiny, ale v prodeji teď jsou zásobníky na bonbóny s hlavou prince Harryho a jeho snoubenky.

Po chvilce slávy vévodkyně Kate (36), která nedávno porodila své třetí dítě princi Williamovi (35), se pozornost opět přesunula na nadcházející svatbu. Podobné zásobníky na cukrovinky se prodávají s hlavou kačera Donalda, nebo Mickey Mouse, ale dnes si může kdokoliv ve Velké Británii dopřát i bonbón z hlavy prince Harryho nebo Meghan Markle.

O prodejnost se obchodní řetězce opravdu bát nemusí. Tržby s podobiznami královské rodiny jdou díky svatebnímu šílenství na dračku.

Témata: Bonbóny s hlavou prince Harryho a Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry Královská svatba Fanoušci Meghan Markle