Ed Sheeran se těsně před vydáním nového alba nakazil koronavirem!

Ed Sheeran 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

24. října 2021 20:28

Britský zpěvák Ed Sheeran má koronavirus. Populární písničkář to dnes oznámil na svém instagramovém účtu. Doplnil, že proto zůstane v domácí karanténě, odkud také poskytne plánované rozhovory. Informuje o tom zpravodajský web BBC.

"Ahoj lidi, chci vám říct, že jsem bohužel měl pozitivní test na covid, takže se nyní izoluji a řídím se vládními pokyny," uvedl zpěvák s tím, že se proto nebude moci osobně zúčastnit akcí, na kterých přislíbil svou účast. Dodal, že se pokusí co nejvíce přislíbených rozhovorů a vystoupení poskytnout alespoň virtuálně z domova. "Omlouvám se všem, které jsem zklamal. Zůstaňte všichni v bezpečí," zakončil Sheeran svůj příspěvek.

View this post on Instagram

Příspěvek sdílený Ed Sheeran (@teddysphotos)

Zpěvák, který žije nedaleko městečka Framlingham na východě Anglie minulý týden vystoupil na prvním udílení cen Earthshot za přínos k řešení dopadů klimatických změn. Soutěž pořádají britský princ William a jeho choť Kate.

V pátek má Sheeranovi vyjít nové album "=", tedy Equals, neboli "rovná se". V nadcházejícím týdnu měl naplánované akce k propagaci desky.

Témata: Ed Sheeran