DJ Avicii zvolil děsivý způsob sebevraždy! Vykrvácel v bolestech!

DJ Avicii

Autor: Švandová, stars24.cz

1. května 2018 23:42

Zpráva o smrti skvělého DJ Aviciiho (†28) , vlastním jménem Tima Berglinga šokovala celý svět. O to smutnější pak bylo zjištění, že spáchal sebevraždu. Nyní už víme, jakým způsobem si mladík svůj život vzal.

Tim Bergling (†28) byl 20. dubna nalezen mrtev ve městě Maskat v Ománu. Jeho rodina napsala minulý týden otevřený dopis o tom jak byla Avicci unavený a už nemohl dál. Potřeboval prý najít klid. Umělce popsala jako citlivého muže, který nebyl stvořený pro takové pracovní tempo jaké musel snášet.To byla jedna z hlavních věcí která mladíka dohnala k tomuto smutnému činu.

Dj Avicii se podřezal. Zemřel na vykrvácení, které si způsobil sám.Život si měl vzít skleněným střepem z rozbité lahve od vína. S tímto odhalením přišel americký server TMZ.

Sám Avicii se svými problémy netajil v jednom z dokumentů se o své pocity s veřejností podělil. Prosil své manažery o zvolnění tempa, nezvládal to.Bál se, že ho to zabije. Oni na to však měli jiný názor a mladíkovi nevyhověli,protože by přišli o velkou sumu peněz.

Umělec měl už dlouho velké zdravotní problémy. Byl závislý na alkoholu a lécích, kteří mu předepsali lékaři na jeho zdravotní potíže. To mu však moc nepomohlo. Byl fyzicky a psychicky vyčerpaný a nešťastný, všechny tyto faktory ho dohnali bohužel až sem.

Témata: DJ Avicii