Meghan Markle vyhrála? Zdá se, že dosáhla svého!

Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová na první fotografii 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. října 2021 19:38

Dcera Lilibet se narodila Harrymu a Meghan už začátkem června, světu ji ale dosud neukázali. A ten se po ní ani nepídí. Ačkoliv sem tam se v médiích hovoří o tom, že ani po více než čtvrt roce svět nezná její podobu, v zásadě se po ní slehla zem.

Právě snaha o ochranu soukromí je jedním z důvodů, proč se královský pár stáhl do ústraní. Na veřejnost se dostala jen jedna malá a rozmazaná fotografie jejich dcery. Podle některých omylem, podle jiných schválně.

Při příležitosti 40. narozenin vévodkyně zveřejnila video, na němž měla na svém stole fotografie, kromě jiných i své dcery. Podle některých médií šlo o políček novinářům.

Meghan se měla pokusit tímto způsobem vzkázat, že si věci bude dělat tak jak chce, po svém, bez ohledu na pravidla. A navíc na sebe chtěla strhnout pozornost, což se jí povedlo. Na krátko.

Od porodu ale uplynula řada měsíců a vévodkyně se ke zveřejnění fotografie stále nemá. Na druhou stranu média o ni už nejeví takový zájem. Nelze říct, že je úplné ticho po pěšině, o královské rodině a Meghan s Harrym se píše pořád, o jejich dceři ale výrazně méně. 

V zásadě se tedy Meghan pořadilo, o co usilovala. Zajistila když už ne sobě, tak aspoň svým dětem soukromí.

Témata: Meghan Markle