Plačková a drogy? Zločinecká skupina mnoho let unikala policii!

Zuzana Plačková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. září 2021 9:56

Slovenskem od samého začátku tohoto týdne hýbe kauza, do které je zapletena také influencerka Zuzana Plačková, a to pěkně dlouho. Naznačují to alespoň nejnovější informace ze slovenských médií.

Plačkovou označují za královnu slovenského instagramu, na povrch ovšem začíná vyplouvat, že se zdaleka nevěnovala pouze sociálním sítím. Již v pondělí skončila společně s dalšími více než deseti lidmi v policejních poutech.

Již včera jsme vás informovali, že i vůči ní mělo být vzneseno obvinění z trestné činnosti. Dnes uvedl server topky.sk, že z usnesení vyplývá, že ji organizovaná skupina měla vykonávat už od roku 2012. Kromě obchodu s drogami mělo údajně jít i o zločiny násilného a majetkového charakteru.

Plačková i její manžel dle dostupných informací odmítli vypovídat, uvedli jen, že jsou nevinní, drogy nekonzumují ani neprodávají. V médiích se objevilo jediné vyjádření influencerky.

"Doufám, že se to co nejdřív vše vysvětlí. Chci jen vzkázat lidem, aby si dávali pozor, s kým se setkávají, protože můžete být potom hozeni do jednoho pytle s určitými lidmi. Ani o tom nemusíte vědět," řekla Plačková.

Témata: Zuzana Plačková