Vévodkyně Kate: Jak si k sobě připoutala prince? Odstartoval to rozchod!

Princ William a vévodkyně Kate 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2021 19:10

Princ William a vévodkyně Kate tvoří stabilní pár, který v zásadě nemá žádné problémy. V jejich minulosti se ale najde několik přešlapů. Jedním z nich je údajný rozchod, ke kterému mělo dojít před svatbou!

Kate Middleton prý dostala od prince Williama košem. Královská dvojice se přitom již před sňatkem v dubnu 2011 stala miláčkem britského národa a královský dvůr si bez nich nikdo nedokáže představit.

Ve skutečnosti ale k ničemu z toho nemuselo dojít. Vévoda z Cambridge totiž Kate odkopl a vrhl se na nevázané vymetání nočních klubů. Tvrdí to autorka Marcia Moody v knize s názvem Kate.

Podle spisovatelky tehdy vévodkyně z Cambridge vzniklou situaci nesla opravdu těžko. "Kate byla rozchodem zničena. Ještě více se to zhoršilo, když William odjel do londýnského nočního klubu, flirtoval s mnoha dívkami a dokonce si stoupl na stůl, aby zakřičel 'Jsem volný!'"

Kate ale neplakala doma do polštáře, naopak i ona začala častěji chodit ven a flirtovat. Její šaty byly stále kratší, výstřihy hlubší, a to zafungovalo. Podle knihy taktika budoucí maminky padla na úrodnou půdu.

"William si uvědomil, že měl přesně to, co hledal, a začal se snažit, aby jí dokázal, že je jí hoden," píše autorka. I díky této zkoušce tak urozený pár dodnes tvoří stabilní dvojici.

Témata: Kate Middleton Princ William