Jasmina Alagič a David Gránský: Rytmusova žena řekla, jak tohle partnerství funguje!

David Gránský a Jasmina Alagič moderují show Česko Slovensko má talent. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2021 16:06

Jak funguje moderátorské partnerství Jasminy Alagič a Davida Gránského, to zhodnotí především televizní diváci. Je však důležité vědět, zdali oni sami měli ze společné práce dobrý pocit. Jak to tedy bylo?

Jasmina Alagič a David Gránský vytvořili moderátorskou dvojici pořadu Česko Slovensko má talent. Jejímu manželovi, rapperu Rytmusovi, se sice již dostalo ujištění, že nemusí žárlit, neznamená to ale, že by partnerství s kolegou nefungovalo. Je to přesně naopak.

Balkánská kráska to potvrdila deníku Nový Čas. "Dokážu se neuvěřitelně pobavit jeho vtipy a on také vypadá, že ho občas pobaví něco, co řeknu já," nechala se slyšet.

"Myslím si, že jsme si hodně sedli v tom, že chceme, aby lidé, kteří to budou sledovat, cítili takovou lehkost, aby stále visel humor ve vzduchu," vysvětlila moderátorka s balkánskými kořeny. 

Podle Jasminy mají lidé už tak dost starostí, proto je důležité být na obrazovce co možná nejpozitivnější. "V tomhle jsme se maximálně shodli a tuto emoci se budeme snažit z toho dostat," dodala ke spolupráci s českým hercem. 

Témata: Jasmina Alagič David Gránský