Hvězda SuperStar v šoku: Těhotná se nechala očkovat a čelí nechutným útokům!

Dominika Jurena se nechala očkovat. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2021 15:57

Pamatujete si ze SuperStar na Dominiku Starou? Nastávající maminka dnes žije spořádaným rodinným životem na Slovensku, poslední dny jí ale řádně zhořkly. Stačilo, aby informovala, že se nechala očkovat.

Ve čtvrtek se zpěvačka na instagramu pochlubila fotkou a informovala, že se v průběhu těhotenství nechala očkovat. Ač si prý uvědomovala, co může příspěvkem vyvolat, reakce překvapily i ji samotnou. 

S čím vším se musela potýkat? "Od přání smrti mně i mému dítěti, přes fotky dětských rakví (ano, někdo si dal tu námahu) až po zprávy typu 'nezodpovědná špína jako ty nemá právo být matkou'," uvedla na sociální síti. 

"Rozum se mi zastavoval, kolik nenávisti je v nás lidech. A toto jsou všechno lidé, co mě neznají a nikdy jsem jim nic neudělala. Jen jim asi leží v žaludku mé názory, na které podle nich nemám právo," konstatovala budoucí maminka. 

Nejvíce ji však zarazilo, že zprávy psaly i ženy. "Mnohé z nich byli určitě také matkami - aspoň podle fotek. A já se ptám: Co špatného jsem udělala, aby mi lidé psali tyto nechutnosti a přáli mně i mému dítěti jen to nejhorší?" dodala Dominika Jurena (za svobodna Stará). 

Témata: Dominika Jurena (Stará)