Michael Schumacher: Mohl být stejný jako dřív! Zásadní odhalení filmařů!

Michael Schumacher

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2021 8:38 | Aktualizováno: 16. září 2021 22:00

Nový dokument o Michaelu Schumacherovi v podstatě žádná zásadní odhalení o jeho aktuálním rozpoložení nepřinesl. Snímek ovšem prozradil, že v osudových chvílích mohlo být všechno jinak.

Od kritického zvratu v životě sedminásobného mistra světa uplyne v nadcházející zimě již osm let. Schumacher utrpěl vážný úraz hlavy koncem prosince 2013 v Alpách, když sjížděl neupravený svah a při pádu narazil hlavou do skály. Ochrannou helmu sice měl, celoživotním následkům však nezabránila.

Fanoušci si od nového dokumentu Schumacher na streamovací platformě Netflix slibovali, že se dozvědí, jak na tom legendární pilot F1 momentálně je. V tomhle ohledu ale tvůrci moc konkrétní nejsou.

O zajímavá odhalení ale není nouze. Z filmové výpovědi mimo jiné vyplynulo, že motoristická legenda v osudové chvíli uvažovala o změně programu. Francouzské Alpy chtěl závodník vyměnit za Dubaj.

Sněhové podmínky se totiž Schumacherovi nezdály být optimální. Jelikož miloval adrenalin, toužil si v exotické destinaci vyzkoušet skydiving. Nakonec ale přece jen nazul lyžáky a přivodil si kritický úraz. 

Témata: Michael Schumacher