Jak se daří Michaelu Schumacherovi? Konečně nové informace!

Michael Schumacher

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. září 2021 11:41

Fanoušci formule už sice mohou fandit jeho synovi Mickovi, ve skrytu duše ale stále myslí na Michaela Schumachera. Nyní se konečně po delší době objevily nové informace o legendě motorsportu.

V nadcházející zimě uplyne již osm let od lyžařského úrazu, který Michaela Schumachera zcela vyřadil z veřejného života. Informace o jeho stavu jsou od té doby kusé. Už 15. září má však mít na Netflixu premiéru dlouho očekávaný dokument.

V zahraničních médiích se již objevily některé pasáže z filmu, kde mluví i jeho žena. "Nikdy jsem nevinila Boha za to, co se stalo. Byla to prostě smůla," řekla prý Corinna před kamerou.

Sedminásobný mistr světa F1 utrpěl vážný úraz hlavy 29. prosince 2013. Sjížděl neupravený svah a při pádu narazil hlavou do skály. Navzdory tomu, že měl ochrannou helmu, má celoživotní následky. 

Schumacherova žena také popsala, jak dnes fungují. "Žijeme spolu v našem domě, kde podstupuje terapie, staráme se o něj a děláme všechno pro to, aby se Michaelův stav zlepšil a cítil se v rámci možností co nejlépe," nechala se slyšet.

"Michael chybí každému, nejen mně, ale i dětem, rodině a otcovi. Michael je tady. Je přítomen, i když jinak. A to nám všem dává sílu," dodala Schumacherová. 

Témata: Michael Schumacher Corinna Schumacher