Tajemný porod! Jak je možné, že Kate vypadala 7 hodin po něm jako po dovolené?

William a Kate ukázali světu novorozeného syna (23.4.2018) 8

Autor: Lelková, stars24.cz

25. dubna 2018 10:41

Nejen Velká Británie, ale i celý svět netrpělivě očekával narození dalšího potomka vévodkyni Kate (36) a prince Williama (35), do královské rodiny. Jen pár hodin po porodu se pyšní rodiče pochlubili veřejnosti s novým přírůstkem a Kate přitom vypadala odpočatě, jako by právě přijela z dovolené. Jak je tohle vůbec možné?

Podle britských médií proběhl pětihodinový porod bez komplikací a vévodkyně ho absolvovala zcela bez utišujících léků. Nemálo maminek se diví jak to, že to Kate tak dobře zvládla. Podle zdrojů z královského paláce si novopečená maminka oblíbila hypnoporod.

Tato speciální metoda, umožňuje kratší a pohodlnější porod bez větších bolestí, a tedy i bez velké potřeby utišujících léků. Hypnoporod umožňuje ponoření do stavu hluboké relaxace v průběhu porodu a porodit tak své dítě přirozeně, bez lékařských zásahů. Účelem je uvolnění během náročného aktu a menší strach z nadcházejících činností. Kate právě tímto způsobem porodila i své předchozí potomky, prince Georga (4) a dceru Charlotte (2).

Avšak na sociálních sítích se rozběhla velká debata maminek, které zveřejňují své poporodní fotky a stále nemůžou uvěřit, jak to Kate dělá, že vypadá tak dobře. „Kdyby mi někdo nabídl zlepší vzhledu a slušné šaty po porodu, tak bych po tom skočila. Ačkoliv ve skutečnosti bych asi upřednostňovala šálek čaje a spánek.“ Komentovala jedna z matek na BBC.

Témata: Kate Middleton Vévodkyně Kate Princ William královská rodina (gbr)