Poslední slova DJ Aviciiho? Jeho ex-přítelkyně zveřejnila konverzaci, ze které mrazí!

Emily Goldberg (ex-přítelkyně Aviciiho) 11

Autor: Lelková, stars24.cz

23. dubna 2018 18:43

Aviciiho (28) ex-přítelkyně zveřejnila konverzaci, u které si určitě nemyslela že bude poslední, ale byla! Ve zprávě píše „Miluji tě Time,“ jeho odpověď zněla „Miluji tě Emily, chybíš mi kotě, kdy je tvůj let?“ Slova Tima Berglingiho alias Aviciiho, Emily.

Emily Goldberg, bývalá studentka George Washington University, randila se slavným švédským DJ do roku 2013, ale i po jejich rozchodu si zůstávali velmi blízcí. Pravidelně si psali o hudbě anebo o jejich společném mazlíčkovi, jménem Bear.

„Pojď zlato, nezdávej to. Vyber si mě a já ti ukážu lásku. To jsou texty ze skladby, kterou Tim napsal pro mě. Přála bych si, aby s nimi mohl žít. Za dva roky, co jsme byli spolu, on byl, můj nejbližší a nejlepší přítel. Nyní se nedokážu podívat na Bear bez vědomí, že už nikdy neuvidím jeho tvář. Stále sbírám své myšlenky a děkuji vám za všechna vaše laskavá slova a texty.“ Napsala před pár dny Emily k fotkám z dob, kdy spolu ještě chodili.

„Vzbuď mě, až bude po všem, protože nechci, aby tohle byla skutečnost.“ Dodala ke svému příspěvku na Instagramu a zároveň tím citovala jeden z jeho hitů. Emily Goldbergová se tak připojila k milionům fanoušků a osobností, které se střetávají se smutnou zprávou o smrti Aviciiho, která přišla jen pár dní poté, co byl nominován na cenu Billboard Music Award za nejlepší taneční/elektronické album pro jeho EP Avicii (01).

Témata: DJ Avicii Emily Goldberg (ex-přítelkyně Aviciiho) smrt