Detaily smrti DJ Aviciiho odhaleny! Co se stalo hvězdnému hudebníkovi?

DJ Avicii 8

Autor: Lelková, stars24.cz

23. dubna 2018 16:00

Jasná příčina smrti DJ Aviciiho zatím nebyla propuštěna, ale vyšetřovatelé již vyloučili trestné podezření. Avicii, jehož skutečného jméno byl Tim Bergling (28), byl nalezen v pátek na dovolené, v ománském hlavním městě Muscat, mrtvý.

„Byly provedeny dvě pitvy a můžeme potvrdit, že za jeho smrtí neexistuje žádné trestné podezření.“ Uvedla agentura CNN. Aviciiho příbuzní jsou právě na cestě do Ománu pro jeho tělo. Policie konstatovala, že rodina švédské superstar je tragickou událostí úplně zdevastovaná!

Jeho fanoušci se v sobotu shromáždili v hlavním městě Švédska, aby mu vzdali hold. Za svou kariéru měl možnost pracovat s umělci jako jsou Madonna a Chris Martin, byl jedním z nejúspěšnějších DJů na světě a velmi uznávaný v žánru elektronické taneční hudby, známé jako EDM. Navzdory zajímavému životu plným křiklavých fanoušků, neustále bojoval se slávou a zdravotními problémy, proto se před dvěma lety rozhodl odejít do „důchodu,“ aby si odpočinul od vyčerpávající životního stylu. „Ano pil jsem hodně a užíval si párty, pak jsem ale dostal zánět slinivky břišní, což mě donutilo obrátit můj život o 180 stupňů a přestat pít.“

„Vytváření hudby je to, co mě dělá šťastným, seznámil jsem se s mnoha skvělými lidmi, viděl tolik úžasných míst a vytvořil nekonečně mnoho dobrých vzpomínek.“ Zdůvodnil tehdy svůj odchod na sociálních sítích. „Rozhodnutí, které jsem udělal, se může zdát zvláštní, ale každý je jiný, a pro mě to bylo to správné.“ Náhlá smrt tohoto DJ zarmoutila nejen fanoušky, ale i jeho kolegy z branže. DJ Calvin Harris ho popsal jako „krásnou duši, vášnivou a nesmírně talentovanou.“ Singer Wyclef Jean zase řekl že je jako jeho „malý bratr“ a bude mu chybět.

Témata: DJ Avicii smrt Hudba